Prodej a tech. podpora

Autorizovaný distributor

Od 1.1.2016 zajišťuje naše firma ELEKTROSTAV KOUDELA, a.s. prodej přepěťových ochran značky CITEL na českém trhu jako autorizovaný distributor na základě platné smlouvy se společností CITEL.

Technická podpora

Firma CITEL nabízí svým zákazníkům technickou podporu, spočívající v doporučení správných typů svodičů přepětí pro různé aplikace v souladu s normami ČSN EN 62305. Tato podpora znamená zpracování návrhů technického řešení přepěťových ochran s využitím výrobků CITEL a to i v různých alternativách (různé cenové úrovně). Součástí technické podpory může být i zpracování projektu pro rozsáhlejší aplikace a to i včetně komplexního řešení zahrnujícího i vnější ochranu před účinky blesku. Rádi pro Vás zpracujeme konkrétní nabídku včetně návrhu optimálního řešení. S dotazy se obracejte na naši technicko obchodní kancelář.

Přístup pro smluvní odběratele

velkoobchod.citel.cz

V případě, že máte zájem o registrovaný přístup do objednávkového systému produktů CITEL obraťte se na nás prostřednictvím níže uvedených kontaktů.

V případě, že jste již registrovaný odběratel a potřebujete ověřit konkrétní obchodní podmínky (termíny dodání, ceny atd) obraťte se na nás prostřednictvím níže uvedených kontaktů.

Upozornění: uvedené skladové zásoby jsou orientační.

Správa registrace – kontakty

Paní Martina Svobodová, obchodní asistence
Email: svobodova@eks.cz, telefon: +420 605 295 323

Paní Iveta Paurová, obchodní asistence
Email: paurova@eks.cz, telefon: +420 605 295 317